Babalar Günü'ne Özel İndirimler Gencallar'da

Babalar Günü'ne Özel İndirimler Gencallar'da

Yüzlerce markanın koleksiyonlarını barındıran Gencallar, yeni sezon ürünlerinde uyguladığı kampanyalar ile babalar için birçok hediye seçeneğini bir arada sunuyor.

 

Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden Gencallar; kadın, erkek, çocuk ve aktif giyim koleksiyonlarıyla ilkbahar yaz sezonunda da ailelerin tercihi. Gencallar'ı rakipsiz yapan nedenlerden biri de ürün çeşitliliğinin fazla olması. Ayakkabıdan     t-shirte,  gömlekten pantolona, takım elbiseden parfüme kadar her tarzda ürün ve marka seçeneği ile babanıza özel hediyeyi bulmanızı kolaylaştırıyor.

Gencallar'dan alışveriş yapanlar Babalarını mutlu ediyor…

Haziran ayında 15 taksitle alışveriş ayrıcalığının yanı sıra Gencallar’da “şimdi al eylülde ödemeye başla” gibi avantajlar da bulunuyor.  Ayrıca gömlek ve t-shirtlerde Babalar Günü’ne özel sürpriz indirimler sizleri bekliyor.Gencallar; Sarar, Pierre Cardin, Koton, İpekyol, Kemal Tanca, Nike, Puma, Mavi, U.S. Polo ve daha yüzlerce markanın koleksiyonlarını ziyaretçilerine sunuyor. Ev hanımlarından memurlara, beyaz yakalı çalışanlardan işletme sahiplerine kadar herkes ücretsiz TAXİTCARD’a sahip olarak sunduğu avantajlardan yararlanabiliyor. Gencallar’ın tüketicisinin bütçesini düşünerek TAXİTCARD ile hayata geçirdiği taksit imkanı, ilkbahar yaz alışverişinin bütçeyi zorlamadan yapılmasını sağlıyor. Ayrıca, tüm banka kredi kartlarına 8 taksit seçeneği de tercih edilebiliyor. Taksit uygulamasının yanı sıra dönemsel indirim kampanyaları, taksit erteleme fırsatları, promosyonlar da Gencallar’da alışverişi daha da cazip hale getiriyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.