Babalar Günü'ne Selway'da Özel Fırsatlar

Babalar Günü'ne Selway'da Özel Fırsatlar

100'e yakın markanın outlet fırsat ve indirimlerini bir arada sunan Selway Outlet'te, Babalar Günü için birbirinden cazip fırsatlar İzmirliler'i bekliyor.

Planlanan etkinliklerle ziyaretçiler hem eğlenirken; hem de bu özel günde Selway Outlet'i tercih eden konuklara bir hediye de alışveriş merkezi tarafından verilecek.

Selway Outlet'te 19 Haziran Pazar günü Babalar Günü'ne özel düzenlenen, "Babanı ne kadar iyi tanıyorsun" başlıklı yarışmada AVM içinde dolaşan mobil yarışma ekibi yarışmaya katılmak isteyenlere çeşitli sorular yöneltecek.

Önce babadan, sonra da çocuğundan alınan yanıtlar karşılaştırılıp uygun sayıda doğru yanıt veren misafirlere AVVA'dan hediye çeki verilecek.

Selway Outlet yetkilileri, hediye çeklerinin sınırlı sayıda olduğunu, yarışmaya katılmak isteyen konukların 14.00 – 18.00 arası mobil ekibi yakından izlemeleri gerektiğini hatırlattı.

İNDİRİM VE KAMPANYALAR SÜRECEK
Selway Outlet, İzmir Balçova çevre yolu üzerinde yolun iki yanında yer alan mağazalarında, giyim, spor giyim, parfümeri, aksesuvar, dekorasyon, elektronik, süpermarket, yapımarket ve yeme - içme üzerine hizmet veriyor.
Yıl boyu indirim ve kampanyalarla outlet alışveriş fırsatı sunan Selway Outlet, özel günlere yönelik etkinlikleriyle de hem yerli, hem de yabancı turistlerin tercihi olmayı sürdürüyor.
10 yıl önce hizmet vermeye başlayan Selway Outlet'te 40 marka ile başlanan hizmet ağı bugün daha fazla markaya daha fazla metrekarede hizmet verecek şekilde genişledi.
Otoyolun iki yanını birbirine bağlayan köprüler, dev otopark projesi, yeni markalar ve yeni projelerle ilerleyen yıllar için de planlamalar sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.