Babaları tarafından yaralandılar! Hayati tehlikeleri sürüyor

Babaları tarafından yaralandılar! Hayati tehlikeleri sürüyor

İzmir’de cinnet getiren boya ustası Baykent Ü.’nün (42), eşi Saime Ü.'yü (40) bıçaklayarak öldürmesinin ardından aynı bıçakla yaraladığı çocukları Hamit Fatih Ü. (9) ve Zehra Ü.'nün (5) hayati tehlikeleri devam ediyor.

Bu sabah saat 09.30 sıralarında Bergama’da meydana gelen olayda inşaatlarda boya ustası olarak çalıştığı öğrenilen Baykent Ü., iddiaya göre mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi Saime Ü.'ye saldırdı. Cinnet getiren adam, kaçmaya çalışan eşini evin bahçesinde öldürdü. Daha sonra çocukları Hamit Fatih Ü. ve Zehra Ü.'yü yaralayan Baykent Ü., aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu.

Ambulansla Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırılan çocuklar, durumlarının ağır olması üzerine ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Babaları tarafından boğazlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çocuklar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınırken iki kardeşin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.