Babası saldırıya uğrayan vekilden flaş açıklama! 

Babası saldırıya uğrayan vekilden flaş açıklama! 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, babası, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez'in dün uğradığı saldırıya dair açıklama yaptı. 

AK Partili Çankırı yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti;

11 Ekim 2020 Pazar günü sabah saatlerinde Babam, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Şırnak’a 10 kilometre mesafede bulunan Kömür ocakları mevkiinde alçakça bir terör saldırısına uğramıştır. Daha önce planlandığı açıkça görülen, uzun namlulu silahlar ile canına kast edilmek üzere yapılan saldırıdan, merminin sol koluna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

+--010-001.jpg

Öncelikle Allah’ın yardımı ve muhafazası, nice sevenlerinin duasıyla babam Süleyman Bölünmez, bu hain ve kalleşçe yapılan saldırıdan sonra Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış olup gerekli müdahaleler sonucu taburcu edilmiştir. Menfur hadisenin en başından itibaren yakinen ilgi ve alaka gösteren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Jandarma Genel Komutanımız Sn. Orgeneral Arif Çetin’e, Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Aktaş’a, Şırnak Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan ve ekibine, güvenlik güçlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle geçmiş olsun dileklerini iletmek için arayan, soran, mesaj gönderen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.