Baci Şehir Kulübü, Kent Kültürüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Baci Şehir Kulübü, Kent Kültürüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

İzmir'in sosyal hayatına yeni bir soluk getiren Baci Şehir Kulübü, Alsancak'ta İtalyan mutfağı ve kaliteli müziği bir arada sunuyor.

İtalyancada 'Öpücükler' anlamına gelen Baci, Mutfak Koordinatörü Fatih Alkan ve deneyimli ekibinin yönetiminde aynı anda 70 kişiyi ağırlayabiliyor. Fatih Alkan ve ekibinin hazırladığı İtalyan mutfağı lezzetleri ile dikkat çeken Baci'de Valdostana, Papardella Vodka Salmane, Saporita ve Pizza Stalla gibi spesiyaller de ön plana çıkıyor.

“İzmirde eksikliğini hissettiğimiz bir mekan oluşturmak istedik” diye konuşan Fatih Alkan, iyi yemek ve kaliteli müziği bir arada bulmak için artık insanların yurtdışına çıkmalarına gerek olmadığını belirtti.

Şehir kulüplerinin kent kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu da belirten Alkan, “Belli profildeki müşteri kitlesinin bir arada keyifle vakit geçirebileceği bir yer oluşturduk. İnsanların aidiyet duygusuyla birlikte kendilerini rahat hissedebilecekleri bir buluşma noktası hazırladık. Ben sektörde 20 yılı geride bıraktım. Bu deneyimlerim ışığında Baci'yi ekip arkadaşlarımla birlikte İzmir'e kazandırdık. Kısa sürede kendi müdavimlerimiz de oluştu” diye konuştu.

Baci Şehir Kulübü'nü İstanbul, Bodrum ve İzmir'in farklı destinasyonlarına da taşımak istediğini belirten Fatih Alkan, house, oldies ve eski Türk müzikleri ile de dikkat çeken mekanda, Dj Yakuza, Murat Tokuz ve Ogün Haksever'in müzik seçkileriyle misafirlere eğlence dolu anlar yaşattığını sözlerine ekledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.