Badem ve Kocaoğlu Kooperatif Çalışmalarını Değerlendirdi

Badem ve Kocaoğlu Kooperatif Çalışmalarını Değerlendirdi

Badem ve Kocaoğlu çalışmaları değerlendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yaptığı ağaç, fidan, yoğurt, ayran ve zeytinyağı alımını kapsayan yeni alım sözleşmesi 02 Ekim Pazar günü imzalandı.
 
Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde düzenlenen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem,  İzmir ilçe  belediye başkanları,  meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yu ilçe girişinde meclis üyeleriyle birlikte karşılayan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem  program boyunca Aziz Kocaoğlu’na eşlik etti. Başkanlar çalışmaları değerlendirdi.


Başkan Mahmut Badem törendeki konuşmasında yerelde kalkınma modelinin diğer kentlere örnek olması gerektiğini vurguladı. Başkan Mahmut Badem; “İzmir Büyükşehir Belediyemiz, yerelde kalkınma modelini üreticiye yansıtarak ürünlerin kooperatifler eliyle alınmasını sağlıyor. Bademli Kooperatifiyle yapılan bu işbirliğinin daha da genişletilerek yapılmasını diliyoruz. Ödemiş Belediyesi olarak bizler de vatandaşlarımızın yaşadığı yerde mutlu olmasını ve refahının artması için çalışıyoruz. Daha fazla üretim yolları açmaya ve kaynaklardan su temin etmeye devam ediyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyor, yerelde kalkınma modelinin diğer kentlere örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.