Bademler İlkokulu Zehra Baran anasınıfı törenle açıldı

Bademler İlkokulu Zehra Baran anasınıfı törenle açıldı

Hayırseverler tarafından Urla’nın Bademler Mahallesinde yaptırılan Bademler İlkokulu Zehra Baran anasınıfı ve fen laboratuvarı törenle açıldı.

Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç başta olmak üzere açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Can, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, hayırseverler, muhtarlar ve öğrenci velileri katıldı.

9.jpg
Eğitime katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç: “Devletimizin kudreti her şeye yeterli vaziyette fakat kültürümüzde var olan yardımlaşma geleneğimiz ile her şey çok daha güzel oluyor. Hayırseverlerimizin yapmış olduğu yatırımlar kültürümüzü yansıttığı için çok önemli. En önemli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak bizlerin görevidir. Onlar için üzerimize düşen görevin fazlasını yapacağız. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

8.jpg
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören şiirlerin okunması, anasınıfı ve fen laboratuvarının açılışı ile sona erdi. Hayırseverler Gülhan Tutal, Mustafa Şafak Baran ve Zeynep Baran Durmuş’a eğitime verdikleri destek dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç tarafından plaket verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.