BADEMLER KÖY TİYATROSU ÖDÜLE DOYMUYOR

BADEMLER KÖY TİYATROSU ÖDÜLE DOYMUYOR

Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Lions Müzik ve Sahne Sanatları Ödülleri” kapsamında Bademler Köy Tiyatrosu Özel Jüri Ödülü ile onurlandırıldı.

Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu tarafından toplumun; tiyatro, opera, bale, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği sanatlarına ilgisinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kaliteli sanatsal yapıtlara ve gerçek sanatçılara hak ettikleri değeri hatırlatmak amacı ile her yıl Türkiye Lions Konfederasyonu tarafından düzenlenen  “ Lions Müzik ve Sahne Sanatları Ödülleri”  İzmir Swiss Otel’de gerçekleşti.   

Tiyatro ve dizi oyuncusu Tuğrul Çetiner ve İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Tayfun Eraslan’ın da ödül aldığı gecede Bademler Köyü Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Remzi Yaradan Özel Jüri Ödülü’nü Lions Konfederasyon Başkanı Banu Özgiray’dan aldı.

MERAK ETMEYİN DİKTİĞİNİZ FİDANLAR AĞAÇ OLDU

83 yıldır tiyatroyu yaşatan Bademler Köyümüz adına bu ödülü almak benim için çok gurur verici diyerek sözlerine başlayan Bademler Köyü Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Remzi Yaradan; “ Ödülü bizlere layık gören herkese çok teşekkür ederim. Bundan önce aldığımız ödüllerde belirttiğim gibi bu ödülü sahnedeki rolleri hayatları boyunca lakapları olan ve lakapları şu anda mezar taşlarında yazılı olan yitirdiğimiz büyüklerimiz, gençlerimiz ve değerlerimiz adına alıyorum. ‘Merak etmeyin diktiğiniz fidanlar ağaç oldu’ ışıklar içinde uyuyun” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.