Bağımsız milletvekili adayı Ademhan: Ankara'nın değil İzmir'in adayıyım

Bağımsız milletvekili adayı Ademhan: Ankara'nın değil İzmir'in adayıyım

İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olan Ferhan Ademhan, "Ankara’nın adayı değil İzmir’in adayı, sizin adayınızım" dedi.

MEDYA EGE - Partilerin milletvekili aday listesini yayınlamasının ardından milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olan Ferhan Ademhan, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada listelerde her kesimin yeteri kadar temsil edilmediğine dikkat çekti.

642ff8519cfce.jpg

İzmir için çalışacağını da vurgulayan aday Ademhan şunları aktardı; "Adaylık sürecinde, herhangi bir partinin üyesi değilim. Aday adaylığı için hiçbir siyasi partide müracaatım yok. İzmir Konfederasyonu'ndaki arkadaşlarımdan, Boşnak göçmen kardeşlerimizden, Roman kardeşlerimizden, Mardinli ve Doğu Güneydoğulu kardeşlerimizden bir adayın milletvekili listelerinde olmayışı üzücü. İzmir’de iş yapan İzmir'de yaşayan ilk sıralarda kimsenin olmaması büyük bir hata. Yapılan bu yanlışlara dur demek için bağımsız aday oldum. Ben Ferhan Ademhan Ankara’nın adayı değil İzmir’in adayı sizin adayınızım. Partilerden bağımsız, İzmir’e bağımlı adayım. Kendimi size, sizi de Allah emanet ediyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.