Bağımsız Vekil adayı Ademhan: Milletvekilliğini öğreteceğim

Bağımsız Vekil adayı Ademhan: Milletvekilliğini öğreteceğim

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ferhan Ademhan, katıldığı 'Kentliler Vekilleriyle Buluşuyor' organizasyonunda konuştu.

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ferhan Ademhan, diğer siyasi partilerin İzmir Milletvekili adayları ile Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) katılım sağladığı, Kent ve Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen 'Kentliler Vekilleriyle Buluşuyor' organizasyonunda söz aldı.

ALDIĞIMIZ OYLARIN HAKKINI İZMİR HALKINA HİZMET EDEREK VERECEĞİM

Ademhan yaptığı konuşmada; "İzmir’den Ankara’ya bir milletvekili nasıl olur, milletvekilliğini öğreteceğim. İzmir’in sorunlarını dünde biliyordum, kurduğum konfederasyonla herkese dokunarak bugün de biliyorum.

Bugün burada oturan milletvekili adaylarına yarın meclise gittikleri zaman, burada görecek miyiz, aynı şekilde görebilecek miyiz? İzmir halkı adına kendilerine soruyorum.

whatsapp-image-2023-05-06-at-13-01-24.jpeg

BEN FERHAN ADEMHAN OLARAK SÖZ VERİYORUM

İzmir milletvekillerini ziyarete gittiğimde şifreli kapıların olduğunu gördüm, halkın oyu ile seçilen vekiller şifreli kapılarla halka hizmet edemez işte bu yüzden diyorum ki; 'O mecliste benim kapım herkese açık olacak, daha da iddialı söylüyorum; Meclisteki makam odasının kapısını söktüreceğim.'

66 yıldır bağımsız milletvekili çıkarmayan İzmir 14 Mayıs’ta 100 bin oyla milletvekili değil, Ankara’ya bir ağabey gönderecek. Biz İnanmıştık, İzmir’de İnandı" dedi.

whatsapp-image-2023-05-06-at-12-53-38.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.