Bahar Babacan’dan UCİM’e destek!

Bahar Babacan’dan UCİM’e destek!

Kadınlar için verdiği eğitimlerle adından söz ettiren Bahar Babacan, 25 Eylül Cumartesi günü Ankara’da bulunan iki şubesi ve İstanbul’daki şubesinin tüm gelirlerini UCİM ( Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği)’e bağışladı.

2003 yılından beri kalıcı makyaj, tırnak estetiği, el ve ayak bakımı, epilasyon, lazer ve selülit hizmetleri sağlayan Bahar Babacan Güzellik Merkezi, bu kez çocuklar için anlamlı bir proje gerçekleştirdi. 25 Eylül Cumartesi günü Ankara’daki iki şubesinde ve İstanbul’da bulunan şubesinde gerçekleşen tüm faaliyetlerin gelirini UCİM (Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği)’e bağışlayarak istismara uğrayan çocukların yanında oldu.

UCİM yetkililerinin denetimi altında gerçekleşen proje kapsamında birçok çocuğa ışık olan Bahar Babacan konuya ilişkin açıklamasında, “Çocuklarımız toplumumuzun temelidir. Toplumu geliştirmek çocuklarımızı eğitmekle başlar. İstismar ne yazık ki toplumumuzun kanayan yarasıdır. Çocuklarımıza ne kadar fayda sağlayabilirsek, onları sosyal hayata, topluma kazandırabilirsek toplumumuz da o derece gelişir” ifadelerine yer verdi.

ucim-yetkilileri-bahar-babacan-semiha-artuc.jpg

UCİM İstanbul İl Genel Sorumlusu ve İstanbul Temsilcisi Semiha Artuc'un yanında cemiyet hayatından Aysun Kaba, Ayşegül Ekinci, Serap Sarı, Meltem Kazaz ve Dr. Cansen Yeni gibi birçok ünlü isim de katılım göstererek projeye destek verdi.

Kadınlar ve çocuklarla ilgili olarak toplumsal refah seviyesini yükseltmeyi amaçlayan projeleri hayata geçireceğini belirten Bahar Babacan, sosyal sorumluluk projelerinde kapsam alanını genişleterek birçok alanda kamuoyuna fayda sağlamayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.