Bahar Gelir, “Alın Yazımsın” şarkısına klip çekti!

Bahar Gelir, “Alın Yazımsın” şarkısına klip çekti!

 Bahar Gelir, “Zekai Tunca - 50. Yıl Ustaya Saygı” albümü için yorumladığı “Alın Yazımsın” şarkısına karantina günlerinde klip çekti. 

Fantezi müziğin sevilen sesi Bahar Gelir, klibinde yer verdiği sahnelerle tüm Türkiye’ye “evde kal” çağrısı yapıyor.  Türk sanat müziğinin efsane ismi Zekai Tunca’nın meslekteki 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümü, müzik dünyasının usta seslerini bir araya getirdi. Ahmet Özhan’dan Fatih Erkoç’a, Işın Karaca’dan Ferhat Göçer’e çok sayıda ünlü ismi buluşturan albümde, fantezi müziğin başarılı yorumcusu Bahar Gelir de “Alın Yazımsın” adlı şarkıyı seslendirdi. 

 

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE

Sözleri İlkan San’a, bestesi Zekai Tunca’ya ait “Alın Yazımsın”, Bahar Gelir’in yorumuyla albümün en sevilen şarkıları arasına girdi. Bahar Gelir, karantina günlerinde olmamıza rağmen sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıya klip çekti.

whatsapp-image-2020-04-24-at-17.32.45-(1).jpeg

KENDİ EVİNDE ÇEKTİ

Bahar Gelir, yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın üstlendiği klip için kendi evinde kamera karşısına geçti. Klibin bir bölümü de sanatçının evinin bulunduğu sokakta çekildi. 

whatsapp-image-2020-04-24-at-17.32.45-(2).jpeg

HAYAT EVE SIĞAR!

Bahar Gelir çalışmada ölümcül koronavirüs salgınına karşı önemli mesajlar verdi. Bir sahnede el dezenfektanı kullanan, eldiven ve maske takan Bahar Gelir, hazırladığı pankartlarla da “Evde kal Türkiye”, “Hayat eve sığar” çağrısında bulundu.

whatsapp-image-2020-04-24-at-17.32.45.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum