Bahar Lions'tan kültürel mirasa destek

Bahar Lions'tan kültürel mirasa destek

Kemeraltı’nın yok olmaya yüz tutmuş değerleri olan eski binalarına tadilatla yepyeni kimlikler kazandıran İzmir’in tarihi ve kültürel yapısına Bahar Lions üyesi Neval Hallaç ve eşi Kamuran Hallaç’tan destek geldi.

TARKEM’in restorasyonunu gerçekleştirdiği Kemeraltı Hatuniye Meydanı’nda yer alan yapı, İzmir’in kültür yaşamına kazandırılıyor ve önümüzdeki günlerde ziyaretçilere kapılarını açacak.

Lion Neval Hallaç ve eşi Kamuran Hallaç yapı içerisinde yer alan çok amaçlı etkinlik salonunun teftişine 50 bin TL ile katkıda bulundu ve bu katkılarını mensubu olduğu Bahar Lions’ a armağan etti.

Gerçekleştirilen katkının sözleşme imza törenine TARKEM Genel Müdürü Sergenç İneler, Genel Sekreteri Özge Şenyurt Akgül, Lion Neval Hallaç, kızları Gülfidan Hitay ve Gülendam Yıldız, Bahar Lions Başkanı Lion Nurten İşlek, Lion Nadide Şele ve Lion Vildan Yıldıran hazır bulundu.

İçinde yaşadığı kentin çevre, sağlık ve kültür konularındaki faaliyetlere yıllardır bağışlarıyla katkıda bulunan Neval Hallaç Kemeraltı’na katkıda bulunmaktan ve bu hizmetini Kulübüne armağan etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bahar Lions Başkanı Nurten İşlek, TARKEM’in İzmir kültür yaşamına kazandırdığı bu yapıda yer alan salonda çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenlenmesine önderlik edeceklerini belirtti.

TARKEM Genel Müdürü Sergenç İneler sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bu katkı için Neval Hallaç ve ve burada kulüpçe faaliyetler düzenlemek isteyen Nurten İşlek’e teşekkür etti, herkesi Kemeraltı’nı eski güzelliğine kavuşturacak faaliyetleri için Kemeraltı'na davet etti.

photo-2023-10-25-08-58-05.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.