Bahar şenlikleri geri dönüyor!

Bahar şenlikleri geri dönüyor!

İzmir Tınaztepe Üniversitesinin ilk bahar şenliği olacak olan In Fest Tınaztepe Üniversitesi, bahar şenliği aktivitelerinin yanında öğrencilere kampüste çadır kampı imkanı sunarak üniversitede festival deneyimi yaşatacak.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi ilk bahar şenliğinin kapılarını 13 Mayıs Cuma günü saat 14:00'te İzmir In Fest Tınaztepe Üniversitesi Bahar Şenliği ile açarak, öğrencilere yeni bir deneyim sunacak. Etkinlikte müzik grupları, DJ performansları, spor müsabakaları, dans gösterileri, atölyeler ve yeme içme alanları da yer alacaktır.

Sadece üniversite öğrencilerine özel olan bu etkinlikte ana sahnede Pera ve öncesinde The Rockstors, Aras İdol, Narkoz yer alacaktır. Festival ücretsiz ve öğrencilere özeldir. Girişte ücretsiz bilet kontrolü yapılacaktır, kapıya gelmeden theinfest.com üzerinden QR kodlu biletinizi almayı unutmayın.

img-20220429-wa0006.jpg

Bahar şenliklerinde bir ilk

13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 14:00'te kapılarını üniversitelilere açacak olan İzmir In Fest Tınaztepe Üniversitesi Bahar Şenliği öğrencilere yeni bir deneyim sunuyor.

Etkin Kampüs organizasyonu ile İzmir Tınaztepe Üniversitesinin ilk bahar şenliği olacak olan In Fest Tınaztepe Üniversitesi alıştığımız bahar şenliği aktivitelerinin yanında öğrencilere kampüste çadır kampı imkanı sunarak üniversitede festival deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Etkinlikte müzik grupları, dj performansları, spor müsabakaları, dans gösterileri, atölyeler ve yeme içme alanları da yer alacaktır. Sadece üniversite öğrencilerine özel olan bu etkinlikte ana sahnede Pera ve öncesinde Aras İdol, Narkoz, The Rockstors yer alacaktır.

Festival ücretsiz ve öğrencilere özeldir. Girişte ücretsiz bilet kontrolü yapılacaktır, kapıya gelmeden theinfest.com üzerinden QR kodlu biletinizi almayı unutmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.