Bahar Temizliği Kampanyası Bornova’da başlıyor

Bahar Temizliği Kampanyası Bornova’da başlıyor

Bornova Belediyesi’nin temiz çevre bilinci için 2015 yılında başlattığı ‘Bahar Temizliği Kampanyası bu yıl da 31 Mart Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı ile başlayacak.

Bornova Belediyesi’nin temiz çevre bilinci için 2015 yılında başlattığı ‘Bahar Temizliği Kampanyası bu yıl da 31 Mart Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı ile başlayacak. Her hafta farklı mahallelerde yapılacak olan temizlik çalışmasına bizzat katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tüm vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Bornova Belediyesi’nin, temiz çevre duyarlılığını artırmak amacıyla başlattığı ‘Bahar Temizliği’ kampanyası bu yıl da 31 Mart Cumartesi günü saat 13:00’ de Cumhuriyet Meydanı’nda başlıyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan etkinlikte Bornova’nın değişik semtlerinde temizlik için vatandaşlar biraraya gelecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katılacağı kampanya kapsamında ekiplerle birlikte vatandaşlar da çöpleri toplayarak örnek bir duyarlılık gösterecek. Mobil sokak süpürge araçlarının da yer alacağı temizlik çalışmasında cadde ve sokakların detaylı temizliği yapılacak. Ayrıca kampanya çerçevesinde kenti temiz tutmanın önemini hatırlatmak ve atıkların gelişi güzel yerlere atılmasını önlemek için Bornova Belediyesi’nin yaptığı hizmetler de vatandaşlara anlatılacak.

Bornovalı vatandaşları Bahar Temizliği’ne destek olmaya çağıran Başkan Atila, “En iyi temizlik kirletmemektir’ ilkesi ile temiz bir kent için kolları sıvıyoruz” dedi. Bornova bizim evimiz sloganına da vurgu yapan Başkan Olgun Atila, “Bütün sokakları bizim kendi sokağımız. Eğer sokaklarımıza, yani evimize daha iyi bakarsak çocuklarımıza daha iyi bir çevre, daha iyi bir gelecek bırakırız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.