“Bahara Merhaba” etkinliğinde muhteşem konser!

“Bahara Merhaba” etkinliğinde muhteşem konser!

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi’nin düzenlediği“Bahara Merhaba” etkinliğinde, güzel bir vefa örneği sergilendi.

Fuar Anemon Otel’de gerçekleştirilen, üyeler ve seçkin konukların katıldığı 20.yıl yemeğinde, Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda derneğin katkılarıyla öğrenim gören öğrenciler, muhteşem bir müzik dinletisi sundu.

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şube Başkanı Engin Demir, “Eğitime sunduğumuz katkıların meyvelerini almaya başlıyoruz. Destek verdiğimiz gençlerimizin meslek sahibi olmalarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Başarılı ve hedefi olan gençlerimize yardım etmeyi sürdüreceğiz.”dedi.

Burs verdikleri üniversite ve meslek liselerinde okuyan başarılı ve ihtiyaçlı öğrencilerle mezun olduktan sonra iletişimlerini sürdürdüklerini belirten Demir, “Onur kaynağımız olan öğrencilerimiz, yurt içinde ve yurt dışında göğsümüzü kabartan değerler olarak mutluluk kaynağımız oluyor. Dokunmayı başarabildiğimiz gençlere yürüttüğümüz projelerde daima aktif roller vererek topluma kazandırmak için çaba gösteriyoruz.”diye konuştu.

Kadınların güçlendirilmesi ve haklarının korunması için çok sayıda projelere imza attıklarını ifade eden Demir, görüşlerini,“Kadın erkek eşitliğine inanıyoruz. Eşitlik en önemli bakış açımız. Bunun iki temel şartı var: birincisi iyi bir eğitim almak, ikincisi ücretli bir işte çalışmak" şeklinde ifade etti. 

Toplum kalkınmasında kadınların çok büyük rolü olduğunun altını çizen Demir, “Her şeyi yetiştiren kadınlar, evi ayakta tutan, ülkeyi ayakta tutan kadınlardır. Kadın çalışanların iş hayatına aktif katılımını destekliyoruz, çok önemsiyoruz. Ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bir gün gelecek kadın erkek eşitliğini tartışmak zorunda kalmayacağız" şeklinde konuştu. 

"Burs sayesinde müzik aletimi alabildim”

Dernekten burs alan, katılımcılara muhteşem bir konser veren öğrencilerden Dilara Acar ve Cesur Fıstık, burs sayesinde müzik aletlerini alabildiklerini belirterek, dernek yetkililerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.