Bahçeli, "AK Parti ile milli kaderimize yön verdik"

Bahçeli, "AK Parti ile milli kaderimize yön verdik"

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısında konuşuyor.

Konuşmasından satır başları:

Bizim meselesimiz vatandır. Bu nedenle var gücümüzle çalışalım. Dedikoduyla geçirecek vakit yoktur. Sürekli hareket halinde olacağız. Sürekli üretip, ülkemiz için fedakarlık yapacağız. Çünkü sorumluluğumuz ağırdır. Unutmayınız; siyasetin doğru olması kadar, doğru siyasetin yapılması da önemlidir. Halkın yanında olmak doğru tutumdur. Hakikatin yanında olmak doğrunun ta kendisidir. Bizim yalanla işimiz olmadı, olmayacak. Yarım asırdır dediğimizi yaptık; yapacaklarımızın vaadini verdik. Asla taviz vermeyeceğiz. 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. 15 Temmuz'la mücadele edildiği bir zaman döneminde milli iradenin tercihiyle yeni bir sisteme geçilmesi göz kamaştırıcı bir başarıdır. Türkiye artık zincirlerinden kurtulmuştur. AK Parti ile milli kaderimize yön verdik.

31 Mart seçimleri çok önemli. Zalimler fırsat kolluyorlar. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler hazırlık yapıyor. 

Bizim hedefimiz; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 31 Mart'tan güçlenerek çıkmasıdır. Zillet ittifakını bozguna uğratmak gayemizdir.

İkinci hedefimiz; milli bekamız üzerinde oynanan oyunlar hakkında uyanık olmaktır. Cumhur İttifakı Türkiye'ye tuzak kuranları şaşkına çevirecektir.

Zilletin, millete meydan okumasına sessiz kalamazsınız. 

30 büyük şehirin tamamında AK Parti ile uzlaşmaya vardık. Oy dağılımlarını dikkate alarak, siyasi irademizi somutlaştırdık. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.