Bahçeli, "CHP bu pis senaryonun figüranıdır"

Bahçeli, "CHP bu pis senaryonun figüranıdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Sedat Peker'in Youtube'da yayınladığı videolarla Türkiye'nin gündemine oturan iddialarda bulunmasıyla ilgili de değerlendirme yapan Bahçeli, "Hükümetin, TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını özellikle ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Maruz kaldığımız muhtelif sorun başlıklarını ele alırken ağaca bakarken ormanı gözardı edemeyiz.  Her zaman resmin büyüğüne odaklanmalıyız, ufuk ötesini görebilmeliyiz.  MHP olarak hayatın akışını milliyetçiliğin ilkeleriyle hukuk ve demokrasinin ilk yardım kılavuzuyla okumalıyız.  Akıl ve ahlak ölçüleriyle hareket edeceksek başkaca bir seçenek olmadığını bilmeliyiz. 

SEDAT PEKER'İN VİDEOLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bugüne kadar akıntıya kapılıp onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık, bundan sonra da yapmamızı hiç kimse beklememelidir.  Dibi görünmeyen kuyulardan su içmedik, samanlıkta olmayan iğneyi arayanlarla lafla peynir gemisi yürütme gayreti içinde olan şaşkınları ciddiye almadık.  Türkiye'yi yakın markaja alarak karanlık operasyonların hedefi haline getirerek fırsat kollayanlara taviz veremeyiz. Allah muhafaza tam tersi olursa milletin yüzüne bakamayız. 

resized_abe92-1b3d84cadevletbahcelimhptbmm.jpeg

Herkesi uyarıyorum hedef Türkiye'mizdir. Hedef milli birliktir. Surda delik açmak gayesiyle, menfur bir tezgah kurulmuştur.  CHP bu pis senaryonun figüranıdır. 6 ay içinde başka bir Türkiye'nin görüleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu kaosun bekçisi konumundadır. HDP derseniz Türkiye'nin kalbine hançer sokmak için tetikte beklemektedir. Anadolu Ajansı'nın kuşkulu bir muhabiri tarafından hükümetin iki üyesine yöneltilen ısmarlama soru birdenbire gündeme oturmuştur.  Koronavirüs tedbirleriyle ilgili genelgelerin haksız ve hukuk şekilde tenkit ederek sosyal medyada açıklamada bulunan ve görevinin sınırlarını aşan Viranşehir savcısının açıklaması da üzerinde durulması gereken konular arasındadır. 

Terörle mücadele kahramanca devam ederken, vatan savunması tehditlerin doğduğu alanlarda cesaretle yapılırken bu mücadelenin içinde yer alan devlet adamlarını itibarsızlaştırma çabaları hain bir amaca matuftur. Hiç kimse sabrımızı yanlışa yormasın. Zira biz her şeyin farkındayız. Milletin kutlu varlığını uçuruma çekmek üzere ifa edilen şirret kampanyayı görüyor ve takip ediyoruz. 

Oyun büyüktür, oyun kirlidir ve oyun karanlıktır. Çok boyutlu ve çok aktörlüdür. Libya'daki varlığımızın rövanşını almaya çalışıyorlar.  Boyun eğmediğimiz için, tamam demediğimiz için, alttan almadığımız için, albayrağın solmasına müsaade etmediğimiz için deliye dönüyorlar. Allah'ın izniyle Kandil'e Türk bayrağı dikeceğiz ya, işte bunun için çıldırıyorlar. 

Siyasi taşeronlarına 128 milyar dolar nerede sorusunu sorun dediler, tutmadı.  104 emekli amirale bildiri yayınlattılar hiç kimse yemedi.  Kovid-19 salgınıyla mücadeleyi sekteye uğratmak için her yolu deneyin talimatı verdiler, olmadı.

Cumhur ittifakını karalayın, Türkiye'yi kötüleyin, ekonomiye kötümserliğin tüneline sokun diye işbirlikçilerine tembihte bulundular. Küçük bir azınlık haricinde inanan çıkmadı.  Ülkemizin haysiyetini iki paralığa düşürmek için konuşan ve konuşturanlar, iki dünyada bunun hesabını vereceklerdir. Bundan kaçış imkansızdır. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek.  Yine hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. 

Hükümetin, TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını özellikle ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz! Sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez. TBMM Başkanlığı görevini üstlenmiş, ilaveten son başbakan unvanı taşıyan Sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak, uyuşturucu ticaretiyle ilişkilendirmek tek kelimeyle müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak, üç maymunu oynamak Türkiye'ye kast etmek için kullanılan çevrelere destek vermektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.