Bahçeli: "Hainler yaptıklarına pişman edilecek"

Bahçeli: "Hainler yaptıklarına pişman edilecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "En son terörist teslim oluncaya kadar mücadeleden geri dönüş yoktur. Hainler yaptıklarına pişman edilecek"dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

911 kilometre uzunluğunda sınırımız olan Suriye, 350 kilometre sınırımız olan Irak ihmal edilemeyecek boyuttaki 2 ülkedir. Doğası gereği, Irak, Suriye ve İran'daki her hadisenin ülkemize yansımaları olmaktadır. Sınırlarımızın diğer yakasında yaşanan doğal afetlerden bile Türkiye az ya da çok etkilenmektedir. Merkez üssü Halepçe'nin güneybatısı olan bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar yapılan açıklamalardan sayıları 400'ü aşan insanın hayatını kaybettiği anlaşılmaktadır. Tablo vahim, yıkım ileri boyuttadır. Komşuluk hukukunun gereği ne ise o yapılmalıdır. Türkiye hazır olduğunu samimiyetle dile getirmiş, enkazın kaldırılması ile ilgili duyarlılığını göstermiştir. Türk Kızılayı harekete geçmiş, AFAD hazırlıklarını yapmıştır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.