Bahçeli, "Türkiye'de demokrasi vardır ve hakimdir"

Bahçeli, "Türkiye'de demokrasi vardır ve hakimdir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Ya huzurlu bir hayatı kendi irademizle seçeriz ya da huzursuzluğun girdabında ömrün tükenmesini huzurla seyrederiz. Cumhuriyet milli bir tercihtir. Tarih bize gösteriyor ki değişim çarkı dönmeye başladığı andan itibaren nice statükolar yıkılmıştır. Şunu açıklıkla söylemeliyim ki tarihte kurulan her Türk devleti bir öncekinin eseridir. Cumhuriyet kutlu bir emanettir, korunup kollanması gereken bir nimettir. Yüzüncü yıla şunun şurasında 2 yıl kalmıştır. Rejim değişti diyenler iflah olmaz bir yalancılığa yakalanan gafillerdir. Rejim başka hükümet ve yönetim sistemi başkadır.

Cumhuriyete karşı çıkanlar manda ve himaye hayranları idi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine itiraz edip ne idüğü muallak olan güçlendirilmiş parlamenter sistemin peşinde koşanlar 15 Temmuz'un rövanşını isteyen siyasi partilerdir.

3225841-810x458.jpg

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ardında 15 Temmuz ihanet ve işgal hevesine karşı milletin kahramanca direnişi vardır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi başkentimizin bombalandığı bir dönemin hemen sonrasında milli diriliş ruhu ile

"KILIÇDAROĞLU KOMİK DURUMA DÜŞÜYOR"

Kılıçdaroğlu Türkiye'de demokrasi olmadığını söylüyor. Bu ülkeye gerçek demokrasiyi getireceklerini vaat ediyor. Bu değerlerin koruyucu aziz Türk milletidir. Kılıçdaroğlu'na kim ne söylüyorsa komik duruma düşüyor yanlışa sürüklüyor. Akıl hocalarını gözden geçirmesinde fayda vardır. Türkiye'de demokrasi vardır ve hakimdir. Ne CHP eski CHP'dir ne de Türkiye zillete müsaade edecektir. Laiklik Türkiye Cumhuriyeti'nin harcıdır, tasfiyesi imkansızdır. Türkiye'de demokrasi yok demek millete hakarettir. Cumhuriyet bedava kazanılmadı, sahibi millettir. Cumhuriyet, işbirlikçi kalpazanlara asla bırakılmayacaktır.

10 BÜYÜKELÇİDEN GERİ ADIM

18 Ekim 2021 Pazartesi akşamı ABD Ankara Büyükelçiliğinin resmi hesabında seviyesiz bir açıklama yapılmıştır. Uluslararası hukuk çiğnendiği gibi Türkiye'nin hukuk düzeni hedef alınmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.