Bahçeli'den Flaş Dolar Açıklaması

Bahçeli'den Flaş Dolar Açıklaması

Devlet Bahçeli'den flaş ekonomik kriz açıklaması

Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. İşte konuşmadan satır başları:

Düşmanları güldürmeyeceğiz, hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz. Türkiye'nin çaresiz olmadığını, sahipsiz olmadığını göstereceğiz.  Zalimler dün yaptıklarının bedelini ödediler. Bugün de ödeyecekler. 
 
EKONOMİK GELİŞMELER
 
Özellikle ekonomik durumlarda kur oyunlarıyla ekonomide kriz havası oluşturmak için nabız yoklanmaktadır. Bunun bir benzerini 2001 yılında yaşanmıştı. Türkiye kriz havarelerinin ablukasına alınmıştı. Türkiye'nin mili uyanışından rahatsız olanlar ekonomideki fay hatlarını çatlattı. Yaşanan ekonomik kriz peşimizi bırakmadı. 
 
 Aynı tertip aynı tezgah yeniden tedavüldedir.  Krizden medet ummak Türkiye'ye ihanettir. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse etsin mantığında hiçbir zaman olmadık. Bizim için önemli olan Türk halkıdır. Bizi diğerlerinden ayıran da budur.
 
Elbette ekonomi alarm vermektedir ve tedbir almak gerekmektedir.  Hükümet çevrelerinin faiz indirimiyle ilgili görüşleri gündemdeyken MB'nin faiz silahına sarlması ters tepmiş, dövizi durduramamıştır. 
 
Milletimiz zam ve döviz artışlarına direne direne ayakta kalabilmektedir. Vatandaşın elinde yok avcunda yok. Aç yatıp aç kalkanlara dövizlerinizi bozdurun demek alay etmektedir. Banla hesapları kabarık kaymak tabaka fedakarlık yapsın. 
 
Sorunlar ağırdır, saklamaya gerek yoktur. Ekonomideki sorunlar hepimizi ilgilendirmektedir. Kesemizden çıkmasın damarımızdan akmasın artık yeter diyoruz. Bal olan yerde sinek de eksik olmayacaktır, bize düşen sinekleri kovmak bataklığı kurutmaktır. 
 
FIRAT OPERASYONU
 
Türk milleti varlığını korurken ağır bedeller vermektedir. El Bab'da 12 can verdik, şehitlere rahmet milletimize bağsağlığı temenni ediyorum. Türkiye meşru müdahasını yapmaktadır. Devlet olmaktan kaynaklanan çıkarlarını savunmaktadır. 
 
El Bab'ın teröristlerden temizlenmesi için gerekli müdahale yapılmıiştır.  Eğer El Bab alınırsa peşinden Membiç alınacak YPG'ye ağır bir darbe vurulacaktır. Türkiye'nin asıl amacı Suriye ile askeri rekabet ve çatışma yaratmak değildir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.