Bahçeli'nin o sözlerine AK Parti'den ilk yanıt!

Bahçeli'nin o sözlerine AK Parti'den ilk yanıt!

MHP lideri Bahçeli'nin "FETÖ'nün siyasi ayağı varsa siyasi seçmeni de vardır. Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar araştırılsın" sözleri hatırlatılan Başbakan Yıldırım "yorum yapmam doğru olmaz" yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezindeki milletvekili aday adaylığı başvuru stantlarını gezdi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bahçeli’nin,”100 bin seçmen imzasına gerek olduğunu düşünmüyorum. CHP’nin 15 aday kaydırmasıyla destek buldu. Dolayısıyla buna gerek kalmadı. Bir şahsiyet 100 bin aday için adaylığını koyacağını ısrar etti dolayısıyla , FETÖ’nün siyasi ayağı varsa siyasi seçmeni de vardır. Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar araştırılsın.” sözleri büyük yankı uyandırmıştı.


Bahçeli’nin “FETÖ’nün siyasi ayağı varsa siyasi seçmeni de vardır. Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar araştırılsın” sözleri hatırlatılan Başbakan Binali Yıldırım, “Bahçeli’nin değerlendirmeleri üzerine yorum yapmam doğru olmaz” yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.