Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı başvuruları başladı

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı başvuruları başladı

Bahçeşehir Kolejinin bursluluk sınavları tarihleri belirlendi.

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 22 Şubat’ta, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için 29 Şubat’ta düzenlenecek. Sınav sonuçlarına göre öğrenciler belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı için başvurular Bahçeşehir Kolejinin Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe, İzmir 50. Yıl, Torbalı (Güney) kampüsleri ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açacak İzmir Kuzey Kampüsünün, Mavişehir’deki Bahçeşehir Koleji Bilim Merkezi’nin içinde yer alan tanıtım ofisinde alınmaya başladı.

 “Hayal Ettiğin Geleceğe Doğru Yerden Başlamak Senin Tercihin”

Bahçeşehir Koleji Ege Bölge Koordinatörü Zeynep Hülagü; 21. yüzyılın eğitim modelleriyle geleceğe hazırlanmak isteyen İzmir’deki tüm öğrencileri Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na davet etti. “Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin” sloganıyla eğitim sektörünün önde gelen eğitim kurumlarından olduklarını dile getiren Hülagü, şöyle konuştu:

“Ulusal sınavlarda elde edilen başarılarla İzmir’in en başarılı okuluyuz. Bahçeşehir Koleji olarak tüm Türkiye’de 2020-2021 eğitim öğretim yılı bursluluk sınavını ortaokul için 22 Şubat, liselerimiz için 29 Şubat’ta gerçekleştiriyoruz. Sınav sonuçlarına göre başarılı öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecektir.”

Kuzey Kampüs başvuruları, Bilim Merkezindeki tanıtım ofisine yapılabilir  Bahçeşehir Koleji, İzmir’deki 6’ıncı kampüsünü Menemen Ulukent’te açıyor. İzmir Kuzey Kampüsü adıyla öğrencilerine kapılarını Eylül ayında açacak olan yeni kampüste; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi bulunuyor. Yeni kampüsle ilgili bilgi almak ve bursluluk sınavı için başvuru yapmak isteyenler, Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı 47 numaradaki Bahçeşehir Koleji Bilim Merkezi içerisinde yer alan tanıtım ofisi ile 0 232 400 0 333 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.