Bahçeşehir Koleji öğrencileri marka yarattı

Bahçeşehir Koleji öğrencileri marka yarattı

Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü’nün  “21st Century Entrepreneurs adlı ERASMUS+ KA229 projesi kapsamında öğrenciler kendi markalarını yarattılar. 

İspanya, Portekiz, Polanya, Litvanya, Bulgaristan ülkeleri ile ortak yürütmekte olan projede yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Pandemi şartları nedeni ile ulusal ajansın talebi doğrultusunda online yapılan “Kendi Markanı Yarat” projesinde öğrenciler, ortak ülkelerin öğrencileri ile birlikte markalarını oluşturabilmek için yarıştılar.

sukaraagac.jpg

Doranist Reklam Ajansı ile birlikte yürütülen yarışmada, ajans sahibi Nagihan Akyürek, öğrencilere marka, reklam filmi yapma konusunda online bilgilendirme yaparak yarışma koşullarını açıkladı. Dijital oyun, evcil hayvan maması, online alışveriş sitesi kategorilerinde yarışan öğrenciler, kendi marka, slogan, logo ve reklam filmlerini oluşturdular.

defnepolat.jpeg

Yarışma koşullarına uygun olarak oluşturulan reklam ve markalar arasından ‘Evcil Hayvan Maması’ kategorisinde yarışan öğrencilerden İlke Doğru, Defne Polat, Su Karaağaç yarışmada ilk üçe girmeye hak kazandı. Kazanan öğrenciler, Doranist Reklam Ajansı ile bir markanın sosyal medya hesaplarında birlikte proje tasarlayarak gerçek bir iş deneyimi yaşayacaklar.
ilkedogru.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.