Bahçeşehir Koleji öğrencisinden YKS'de büyük başarı

Bahçeşehir Koleji öğrencisinden YKS'de büyük başarı

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Berke Çalışkan'dan 2019 YKS'de büyük başarı

Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Berke Çalışkan 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda TYT’de tüm sorulara doğru cevap vererek 1. sıraya yerleşti.  

Düzenli çalışmanın başarıyı getirdiğini söyleyen Berke Çalışkan, ders çalışmanın dışında kendine de zaman ayırdığını söyledi. Çalışkan sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarı benim için sürpriz olmadı. Sınavım oldukça iyi geçti. Yurt dışında bir üniversitede okumayı düşünüyordum ancak Türkiye’nin saygın üniversitelerini de düşünebilirim. Bilgisayar mühendisliği bölümü seçeneklerim arasında. Sınavda başarılı olmak isteyen arkadaşlarıma çalışmayı ihmal etmemelerini ancak hobilerine, yapmaktan hoşlandıkları aktivitelere de vakit ayırmalarını tavsiye edebilirim. Sınavı hayatlarının önceliği haline getirmeden düzenli çalışırlarsa başarılı olabilirler.” 

Bahçeşehir Koleji Liseleri Tam Hazırlık Sistemi ile Üniversiteye Yerleşmede Zirvede

Bahçeşehir Koleji liseleri öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na kendileri için geliştirilen özel bir sistemle hazırlanıyor. "Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tam Hazırlık Sistemi" uygulanarak öğrencilerin eksiksiz bir şekilde sınava hazırlanmaları sağlanıyor. 

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 50 yıllık birikimi ile Türkiye’nin en tecrübeli sisteminden faydalanarak sınavlara hazırlık yapılan Bahçeşehir Kolejinde 12. sınıflarda üniversiteye öğrenci yerleştirme başarısı %100. Bahçeşehir Koleji liselerinde öğrencilerin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ilk üç tercihlerinde yer alan üniversitelere yerleşme oranı ise geçtiğimiz yıl %98,9 oranında gerçekleşti.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.