Bahçeşehir Koleji'nde eğitim öğretim coşkusu!

Bahçeşehir Koleji'nde eğitim öğretim coşkusu!

Türkiye’de eğitime öncülük eden Bahçeşehir Kolejinin; Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe, 50. Yıl ve Torbalı kampüslerinde ilk ders zili çaldı.

Bahçeşehir Kolejinin İzmir’deki beş kampüsünde, 2019-2020 eğitim öğretim yılı, törenlerle başladı. Törenlerde, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü de coşkuyla kutlandı. Uyguladığı yenilikçi eğitim modelleriyle Türkiye’de eğitime öncülük eden Bahçeşehir Kolejinin; Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe, 50. Yıl ve Torbalı kampüslerinde ilk ders zili çaldı. Çift Dilli Eğitim, Robotik ve Kodlama, Kişiye Özgü Eğitim Modeli (KÖM), Master 6 gibi yenilikçi eğitim modelleriyle fark yaratan Bahçeşehir Kolejinin İzmir kampüslerindeki törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kampüs müdürlerinin konuşmalarının ardından Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı (BUEK) Enver Yücel, İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ve Genel Müdür Özlem Dağ’ın yeni eğitim öğretim dönemi mesajları okundu. 

bahcesehir-koleji-foto-03.jpg

Enver Yücel, mesajında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Bir yıla daha hep birlikte ‘Merhaba’ diyoruz. Dünyayı tanıyan, 21. yüzyıl dilini konuşan, bilgisini sevgisiyle, sevgisini gayretiyle yaşatan yeni nesiller yetiştireceğimiz bir yıl daha. Yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İzmir 50. Yıl Kampüsü’ndeki törende, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda TYT Türkiye Birincisi olan Berke Çalışkan da söz alarak başarısının detaylarını ve tecrübelerini diğer öğrencilerle paylaştı. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünün de coşkuyla kutlandığı açılış törenlerinde, öğrencilerin gösterileri ve seslendirdiği şarkılar, veliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.