Bahçeşehir Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Bahçeşehir Koleji’nde mezuniyet coşkusu

BAHÇEŞEHİR Koleji’nin İzmir ve Manisa’daki kampüslerinde 8’inci sınıf eğitimlerini tamamlayan 309 öğrenci, İzmir Arena'daki görkemli bir törenle mezun oldu.

 

Bahçeşehir Koleji'nin Bornova, Akhisar, Güzelbahçe, Manisa ve Karşıyaka kampüslerinde eğitimlerini tamamlayan 309 öğrencinin mezuniyet töreni, İzmir Arena'da yapıldı. Yaklaşık iki bin davetli ve velinin katıldığı tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Sevgili öğrencilerimiz, sizleri uğurluyoruz evet ama şunu bilin ki sizden ülkemiz ve dünyamız adına beklentilerimiz çok büyük. Fakat en büyük beklentimiz mutlu olmanız. İnanıyorum ki, daha iyi bir dünya ancak mutlu bireylerin omuzlarında yükselecek. Şunu unutmayın;  mutlu olmanız için, içerisinde yaşadığınız topluma değer katmanız, onlarla birlikte üretmeniz, birlikte var olmanız ve onlara hizmet etmeniz gerekiyor. Hepinize yolunuz açık olsun diyorum ve bu yol, daima evrensel değerlerin ve bilimin ışığında olsun. Daima Atatürk'ün yolu olsun" dedi.

Geri sayımla kep attılar

Diplomalarını okul müdürlerinin elinden alan öğrenciler, taşıdıkları okul flamalarını bir alt sınıflardaki öğrencilere devretti. Tören sonunda geri sayımla kep atan öğrenciler, havai fişek gösterisiyle mutlu anlar yaşadı.

unnamed-(3)-152.jpgunnamed-(5)-091.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.