Bahçeşehir Koleji’nden Kahramanmaraş’a dost eli uzatıldı

Bahçeşehir Koleji’nden Kahramanmaraş’a dost eli uzatıldı

Bahçeşehir Koleji’nin Güzelbahçe Kampüsü’nde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencileri, Kahramanmaraş’taki Molla Gürani İlkokulu’nda okuyan akranlarına yardım eli uzattı, ihtiyaçlarını karşılayarak dostluk köprüsü kurdular.

STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olmasının yanı sıra çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin Güzelbahçe Kampüsü’nde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencileri, örnek bir projeye imza attı. Öğrenciler, sosyal sorumluluk olarak Okul Aile Birliği’nin yürüttüğü proje kapsamında kırtasiye ve temizlik malzemeleri topladı.

 

Ayrıca, Okul Aile Birliği’nin çabalarıyla oluşturulan fonla satın alınan sınıf perdeleri, projeksiyon cihazı ve ses sistemi, kardeş okul olarak belirlenen Kahramanmaraş Molla Gürani İlkokulu’na hediye edildi. Okula aynı zamanda bir Atatürk Köşesi de yapılırken, yürüme engelli bir öğrenci de hediye alınan tekerlekli sandalyeyle yaşama bağlandı. Kampüs müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, sosyal sorumluluk projesinin devamı olarak Muş Şehit İzzettin Polat İlkokulu öğrencilerine bot ve mont yardımı yapıldığını, Okul Aile Birliği üyeleri ile yurt çapındaki çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.