Bahçeşehir Okulları, Atatürk'ü  özlemle andı

Bahçeşehir Okulları, Atatürk'ü özlemle andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Bahçeşehir Okulları’nın İzmir’deki üç kampüsünde törenlerle anıldı.

Bahçeşehir Okulları’nın Bornova, Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde tüm yurtta olduğu gibi saat 9’u 5 geçe hayat durdu. Bayrakların yarıya indirildiği kampüslerdeki anma törenleri, Atatürk büstlerine çelenk sunulmasıyla başladı. Konferans salonlarındaki törenlerde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürleri, birer konuşma yaptı, Atatürk’e bağlılık dile getirildi.


Gözyaşlarına boğuldular


Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği şarkılar ve şiir dinletileri, salonlarda duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Bazı öğrenci ve öğretmenler, gözyaşlarını tutamazken, dans ve orotoryo gösterileri, büyük beğeni topladı. 


Öğrenci imzalı Atatürk portresi 


Anma törenlerinde, Karşıyaka kampüsünde öğrencilerin imzalarıyla oluşturulan Atatürk portresi, yoğun ilgi gördü. Öğrenciler, bu çalışmalarıyla, Cumhuriyet ile Atatürk ilke ve İnkılaplarının yılmaz bekçisi olduklarının sözünü imzalarını atarak gösterdi. Bornova Kampüsü’nde, öğretmenler Atatürk’ün hayatından kesitlerde bulundu, Güzelbahçe Kampüsü’nde ise, lirik dans gösterisi ayakta alkışlandı.


Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin katkılarıyla 10 Kasım’a özel hazırladıkları Anıtkabir maketi, büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.