Bahçeşehir Okulları'nda muhteşem kutlama

Bahçeşehir Okulları'nda muhteşem kutlama

3 kampüste birden Cumhuriyet'in 93. yılı kutlandı.

BAHÇEŞEHİR Okulları, Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe’deki kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkulu törenlerle kutladı, öğrenciler, tek yürek oldu.

Bahçeşehir Okulları’nın üç kampüsündeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri, yoğun ilgi gördü. Veliler, eğitim gören çocuklarının gösterilerini izlemek için sabahın erken saatlerinden itibaren Bahçeşehir Okulları’nın yolunu tuttu, büyük heyecan yaşadı. Türkiyeve Atatürk bayraklarıyla süslenen kampüslerdeki törenler, Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Bahçeşehir Okulları’nın kurucusu Sayın Enver Yücel’in, Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının okunmasının ardından okul müdürleri ve öğretmenler, günün anlam ve önemiyle ilgili birer konuşma yaptı, Cumhuriyet’e bağlılık dile getirildi.

Gösterilere büyük ilgi

Öğrencilerin konuşmaları sonrası gösterilere geçildi. Karşıyaka’da, “Şahlanış Destanı”, “Yarın Cumhuriyet’i ilan ediyoruz”, “Manifesto”, Bornova’da, mavi ışık altında şiir ve dans ile Efe kıyafetli öğrencilerin orotoryogösterisi, büyük beğeni topladı. Güzelbahçe’de ise, koronun seslendirdiği şarkıların ardından dört dildeki sunum ve Vals gösterisi, uzun süre ayakta alkışlandı. Marşlarda, hep bir ağızdan söylendi, coşku doruğa ulaştı. Güzelbahçe kampüsündeki Fen ve Teknoloji Lisesi’nin hazırlık sınıfı öğrencilerinin hazırladığı TBMM maketi, okul içinde sergiye açıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.