Bahçeşehir'den ödül rekoru

Bahçeşehir'den ödül rekoru

Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü, World Scholars’s Cup turnuvasında ödül rekoru kırdı, 230 madalya ve 8 kupa almanın gururunu yaşadı.

Bilim ve teknoloji ağırlıklı STEM modelini Türkiye’de uygulayan ilk okul olan Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’de ilk olarak yedi yıl önce hizmete açtığı Bornova Kampüsü, Nisan ayında, Ankara’da gerçekleştirilen World Scholars’s Cup’a (WSC) katıldı. 17 okulun yer aldığı yarışmaya 52 öğrencisiyle katılan Bornova Kampüsü, münazara, takım bilgi ve yazma gibi kategorilerde toplam 230 madalya ve 8 kupa almanın gururunu yaşadı. 

“Eğitimin öncüsü olmaya devam edeceğiz”

Kazandıkları başarılar sayesinde uluslararası turnuvaya katılmaya hak kazanan öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getiren Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü Müdürü Zeynep Özben, “Öğrencilerimiz bu gibi etkinliklere yıl boyu özenle hazırlanarak hem yabancı dil becerilerini geliştiriyor hem de kazandıkları vizyonla güçlü birer dünya vatandaşı olmak adına sağlam adımlar atıyor” diyerek emek veren tüm öğretmenleriyle birlikte eğitimin öncüsü olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.