Bahoz Erdal Bilmecesi!

Bahoz Erdal Bilmecesi!

Anadolu Ajansı PKK’nın üst düzey sorumlularından ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin’in Suriye'de öldürüldüğü yönünde geçtiği haber bir anda Türkiye gündemini sarsarken olayla ilgili Genelkurmay’a bağlı birimlerin yanı sıra, MİT ve Emniyet İstihbarat

Anadolu Ajansı'nın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a karşı savaşan Tel Hamis Tugayları’nın, PKK’nın üst düzey sorumlularından ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin’in öldürüldüğüne ilişkin haberi henüz hiçbir kaynakça doğrulanmadı. Fehman Hüseyin’in öldürüldüğüne ilişkin iddiaların doğruluğu ile ilgii olarak Genelkurmay’a bağlı birimler, MİT ve Emniyet İstihbarat Dairesi,  araştırma çalışmalarına devam ediyor. Özellikle PKKlılar arasındaki telsiz konuşmaları incelenirken, Mit ve Emniyet İstihabrat Dairesi tarafından takip altında tutulan telefonlarda da Fehman Hüseyin'in öldürüldüğüne dair doğrulayacak bir konuşma geçmedi. Öte yandan Genelkurmay'ın, sınır ötesindeki birimlerinin yanı sıra Suriye Kamışlı’daki yerel kaynaklardan da konunun araştırılmasını istediği öğrenildi.
 Tel Hamis Tugayları isminimi uyrmak istiyor?
Bu arada Suriye'deki bazı kaynaklar; PKK'nın üst düzey sorumlularından Fehman Hüseyin'in dün akşam (8 Temmuz 2016) 20.30'da Himo beldesinden Kamışlı'ya giderken hedef alındığını  Hüseyin ile aralarında korumalarının da olduğu araçtaki en az 8 kişinin öldüğünü açıklayan Tel Hamis Tugayları’nın isimlerini duyurmak için böyle bir açıklama yaptıkları öne sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.