Bahri Yalaz: "10 Urlalı delege Gümrükçü’ye oy verdi"

Bahri Yalaz: "10 Urlalı delege Gümrükçü’ye oy verdi"

CHP Urla İlçe eski Başkanı A. Bahri Yalaz'dan flaş açıklama

CHP Urla İlçe eski Başkanı A. Bahri Yalaz, bir yerel basın sitesinde bir süre önce yayınlanan ‘CHP’de 2 Urlalı kazandı, 3 Urlalı kaybetti’ haberinde yer alan ”Urla İlçe Örgütü’nden 6 kişi Deniz Yücel, 5 kişi de Selim Utku Gümrükçü’ye oy verdi” cümlesine itiraz ederek, gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yalaz, İlçe Başkanı Hakan Özbadur ile Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın kime oy verdiğini bilmediğini belirterek, ”Urla Örgütü olarak karar almıştık ve seçimde de bunu uygulayarak, 10 arkadaşımızın Selim Utku Gümrükçü’ye oy verdiğini kendileriyle yaptığım konuşmalarda öğrendim” dedi.

11 delege ile bir de Daimi Delege Aytül Tokgözlü’nün seçimde oy kullandığını belirten A. Bahri Yalaz, ”Belediye Başkanımız Sayın Sibel Uyar ile İlçe Başkanımız Sayın Hakan Özbadur’un hangi aday lehine oy kullandığını bilmiyorum. Ancak diğer 10 delege ile seçim sonrasında yaptığımız konuşmalarda Selim Utku Gümrükçü lehine oy kullandıklarını öğrendim” dedi.

Kurultay Delegesi seçimlerinde ise örgüt kararı alınmadığını belirten Yalaz, ”Başkanlık seçimi için ortak bir kararımız oldu. Ancak, Kurultay Delegeliği için böyle bir karar almadık. Herkesin kendi inisiyatifine bıraktık” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.