Bahriye Üçok Mahalle Şenliği'ne geri sayım başladı

Bahriye Üçok Mahalle Şenliği'ne geri sayım başladı

Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Kültür ve Sanat Vakfı (KARSAV) iş birliğinde düzenlenen Bahriye Üçok Mahalle Şenliği'ne geri sayım başladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, tüm Karşıyakalıları şenliğe davet etti.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Kültür ve Sanat Vakfı (KARSAV) iş birliğinde, Orkestra Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahriye Üçok Mahalle Şenliğine geri sayım başladı. 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20.00’da Girne Kültür Parkı’nda gerçekleşecek olan şenlikte Öznur Korkmaz şefliğinde, Türk Halk Müziği Korusu Konseri ve Halk Oyunları Gösterimi yapılacak.

Kültürel etkinliklere önem veren ve toplumun tüm kesimlerinin bu etkinliklerden faydalanması için çalışmalarına devam eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm Karşıyakalıları şenliğe davet etti.

fta-kz8waaaw-jm.jpg

Başkan Tugay, "Belediyemiz ve KARSAV işbirliğinde, Orkestra Müdürlüğü’müz tarafından düzenlenen Bahriye Üçok Mahalle Şenliği’nde komşularımızla bir araya geleceğiz. Öznur Korkmaz şefliğinde, Türk Halk Müziği Korusu Konseri ve Halk Oyunları Gösteriminin yapılacağı şenliğimiz için 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20.00’da tüm Karşıyakalıları Girne Kültür Parkı’na bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

korona-gunluklerinin-konugu-baskan-tugay.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.