Bakan Akar'dan Kıbrıs mesajı

Bakan Akar'dan Kıbrıs mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,KKTC’nin haklı menfaatlerini korumak konusunda kararlı olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Resepsiyon çerçevesinde, “1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı” ile KKTC Türk Mukavemet Teşkilatı'nın (TMT) 61. ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nın (GKK) 43. kuruluş yıl dönümü, KKTC Ankara Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde Ankara'da bulunan Gazi Orduevi'nde kutlandı. Resepsiyonda konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hem KKTC hem de Türkiye için anlamlı ve önemli bir günü aynı anda kutladıklarını ifade etti.“KKTC'nin haklı menfaatlerini korumak konusunda kararlı olduğumuz konusunda kimsenin şüphesi olmasın”

2994952.jpg

Türkiye ve KKTC'nin barış ve istikrardan yana olduğunu her fırsatta gösterdiğini aktaran Bakan Akar, “Söylemlerimizle, yaptıklarımızla, biz her zaman barışı destekledik, istikrarı destekledik. Ülkemiz için, bölgemiz için ve KKTC ile birlikte tüm ada için barış ve istikrar için yapılması gerekenleri teklif ettik, bunlar üzerinde çalıştık, bu şekilde olaylara baktık, bu şekilde olaylara yaklaştık. Bu konuda üzerimize düşen neyse, bunların hepsini yaptık. Yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.