Bakan Bozdağ'dan Tabipler Birliği açıklaması

Bakan Bozdağ'dan Tabipler Birliği açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Hem Türk Tabipler Birliği, hem mimar ve mühendisler odalarıyla ilgili yeni bir hazırlık yapıyoruz" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hukuk ve Değişim Derneği'nin düzenlediği programda avukatlar ve hukuk fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

aw745534-03.jpg

Bozdağ, konuşmasında Türk Tabipleri Birliği’nin yapısı ile ilgili mevzuat çalışması yaptıklarını açıklayarak "Şimdi biz bunun çalışmasını yapıyoruz. Hem Türk Tabipler Birliği, hem mimar ve mühendisler odalarıyla ilgili yeni bir hazırlık yapıyoruz. Ve Türk Tabipler Birliği'nin ‘Türk’ ismine hakaret edercesine Türk milletine ve Türkiye Devleti'ne düşmanlık eden terör örgütlerinin ağzıyla, ‘Türk’ ifadesini kullanan bir çatının altında görev yapması, bu milletin de devletimizin de kabul edeceği bir iş değildir. O nedenle burada yeni bir düzenleme hazırlığına başlandı. İnşallah çalışmamız bittikten sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza, kabineye arz edeceğiz. Ondan sonra da parlamentoda Cumhur İttifakı milletvekilleri bunun yasalaşma sürecini takip edecekler" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.