Bakan Ersoy ile Menemen yatırımları görüşüldü

Bakan Ersoy ile Menemen yatırımları görüşüldü

Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İzmir programında AK Parti İzmir İl Başkanlığını da ziyaret etti. Bakan Ersoy, Başkan Vekili Pehlivan ve İlçe Başkanı Çelik ile Menemen hakkında görüştü.

Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yer aldı.

e-1uso-xiamgkdz.jpg

Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bakan Ersoy ile Menemen'de gerçekleştirilmesi planlanan turizm yatırımlarına ilişkin görüştü. Bakan Ersoy ile Menemen'in geleceği hakkında istişare eden İlçe Başkanı Çelik ve Başkan Vekili Pehlivan, Menemenlilerin istek ve taleplerine ilişkin bilgilendirmede bulundular.

e-12efpwqaan3b2.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Bakan Ersoy ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "Menemen’imiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.