Bakan Işıkhan İzmir'de ziyaretlerini sürdürüyor

Bakan Işıkhan İzmir'de ziyaretlerini sürdürüyor

Bir dizi program çerçevesinde İzmir'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda partililerle buluştu.

Bir dizi program çerçevesinde İzmir'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ziyaretlerini AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile sürdürdü. Buradaki "Şehir Buluşmaları" etkinliğinde partililerle buluşan Bakan Işıkhan'a AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı eşlik etti.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NI SİZLERLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Bakan Işıkhan, yaptığı konuşmada 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimleri işaret ederek, İzmir'i AK belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini söyledi. Bakan Işıkhan, "31 Mart seçimlerinde İzmir'i AK belediyecilik ile tanıştıralım. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Çok yorulacaksınız biliyorum ama inşallah bu seçimleri atlattıktan sonra da önümüzde 4 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi var. Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle birlikte inşa edeceğiz" dedi.

"BU ÜLKEYİ PATATES, SOĞANLA MEZE YAPMAYA ÇALIŞIRLAR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Bu ülke çok şey yaşadı. Bu ülkenin hainleri bitmez, bu ülkeyi patates, soğanla meze yapmaya çalışırlar. Sizler bu devleti hainlere teslim etmeyeceksiniz" diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da, "Önümüzdeki günlerde bizi yoğun bir çalışma gündemi bekliyor. Teşkilatımız motivasyon içinde, bu motivasyonun en büyük kaynağı Cumhurbaşkanımız" ifadelerini kullandı.

aw031411-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.