Bakan Karaismailoğlu'dan Azerbaycan açıklaması!

Bakan Karaismailoğlu'dan Azerbaycan açıklaması!

Bakan Karaismailoğlu, Azerbaycan Ulaştırma, Haberleşme ve Yüksek Teknolojiler Bakanı Rashad Nabiyev ile bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşını yeni görevi nedeniyle tebrik ederek, Azerbaycan ve Türkiye’nin coğrafi özellikleri itibarıyla hem bölgeleri için hem de birbirleri için önem taşıdığını belirtti. Bakan Nabiyev ise, Gara’da şehit edilen 13 vatandaş için başsağlığı diledi.

Bakan Karaismailoğlu yaptığı konuşmada, “Görevine çok kısa süre önce başlayan sayın mevkidaşımla 2 Şubat’ta bir görüşme yapmıştık. Bugün bir kez daha sizlerin huzurunuzda kendisini yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Halklarımız arasındaki dostluğun ve kardeşliğin temeli ortak atalarımıza, ortak kültürümüze ve kader birliğine dayanmaktadır. Azerbaycan halkının tarih boyunca Türk halkına verdiği desteği her daim kalbimizin derinliklerinde muhafaza etmekteyiz. Ülkelerimizin ekonomik ve coğrafi özellikleri itibarıyla hem bölgeleri hem de birbirleri için taşıdığı önem açıktır. Değerli mevkidaşımla bu görüşmemizde tüm dünyaya örnek teşkil eden yakın dostluğumuz çerçevesinde ulaştırma ve haberleşme alanındaki ilişkilerimizi ele alacağız. Sayın Nabiyev bugün ayrıca Bilgi Teknoloji ve Eğitim Kurumu Başkanlığı'nı (BTK) da ziyaret edecektir. Görüşmelerimizin ülkelerimiz arasından hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.