Bakan Karaismailoğlu'ndan önemli açıklamalar! Projeler yeni yılda artarak devam edecek

Bakan Karaismailoğlu'ndan önemli açıklamalar! Projeler yeni yılda artarak devam edecek

Bakan Karaismailoğlu, 2021 yılına Anadolu Otoyolu'nun önemli geçiş güzergâhlarından Bolu Dağı'nda görev yapan karayolları ekipleriyle girdi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün Cankurtaran mevkiindeki Bolu Dağı Bakım İşletme Şefliğini ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çay içip sohbet ettiği personelin yeni yılını tebrik etti. Bolu Dağı Tüneli'ndeki işletme şefliği kontrol odasında da inceleme yapan Karaismailoğlu, yetkililerden yol durumu ve 2020 yılı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

-“Ülkemizin her noktasında çalışan arkadaşlarımızla büyük emek veriyoruz”

Yeni yılı Bolu’da görev başında karşıladıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, “Arkadaşlarımız nöbetteler, dört gözle bekliyorlar, yolları açık tutuyorlar. Herhangi bir sıkıntı yok. Ülkemizin her noktasında çalışan arkadaşlarımızla büyük emek veriyoruz. Bu geceyi, yeni yılın ilk günlerini arkadaşlarımızla görev başında karşılıyoruz. Büyük azim ve özveriyle çalışıyorlar, onlara minnettarız. İnşallah 2021'de bu sıkıntıları, hastalıkları bertaraf ederiz. Daha rahat, huzurlu, konforlu ve eski alışkanlıklarımıza döndüğümüz bir yıl olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 

-Projeler yeni yılda artarak devam edecek

2021 yılında da vatandaşların yaşam kalitesini yükselten projelerle birlikte olacaklarını dile getiren Bakan Karaismailoğlu, Cumartesi günü Malatya-Elazığ arasındaki Kömürhan Köprüsü ve tünellerini açarak yeni yılın ilk açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi. Projelerin yeni yılda da artarak devam edeceğine işaret eden Bakan Karaismailoğlu, “Kömürhan Köprüsü de kendi çapında dünyanın en özellikli, en büyük projelerinden bir tanesi. Hakikaten hem mühendislik hem de görsel açıdan çok değerli bir proje. Bunun gibi pek çok projeyi ülkemize kazandıracağız. Hepsini sıraya dizdik. Bir bir bitirip vatandaşımıza kazandırıyoruz. Yeni projelerin, yeni ihtiyaçların planlamalarını yapıyoruz. İnşallah 2021 yılı, bu hastalıkların, salgının da olmadığı çok daha rahat, büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.