Bakan Kasapoğlu: Binlerce sporcuyu misafir ettik

Bakan Kasapoğlu: Binlerce sporcuyu misafir ettik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Konya’ya 54 ayrı ülkeden gelen binlerce sporcuyu çok güzel bir şekilde misafir ettiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Bakan Kasapoğlu da, yaklaşık bir aydır Konya’da olduklarını hatırlatarak, “Hem çalışmalarımız vesilesiyle hem Konya 2021 hazırlıkları vesilesiyle pek çok kez bir araya geldik. 5. İslami Dayanışma Oyunları’nı da el birliğiyle, çok güzel bir ev sahipliğiyle artık tamamlıyoruz. Bu akşam da kapanış töreniyle inşallah en güzel şekilde tamamlayacağız. Konya bir medeniyet sembolü. Bir gönül zenginliğinin en güçlü mesajını veren bir şehir.

aw693073-03.jpg

Bu şehirde 54 ayrı ülkeden gelen binlerce sporcuyu hamdolsun çok güzel bir şekilde misafir ettik. Her bir misafirimiz memleketlerine çok ama çok mutlu bir şekilde dönüyorlar. Çok güzel hatıralarla ayrılıyorlar. Bu bir misafirperverlik anlayışının, organizasyon becerisinin neticesidir. Bu kadim şehre, bu güzel halka da çok güzel yakıştığını hep birlikte görüyoruz. Ben bu vesileyle tüm Konyalı kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

aw693073-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.