Bakan Kasapoğlu, Kulalı Gençlerle Buluştu

Bakan Kasapoğlu, Kulalı Gençlerle Buluştu

Manisa Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Kula’ya yaptığı ziyarette Kulalı gençlerle bir araya geldi.

Alaşehir’de Şehit Polis Memuru Onur Ramazan Bayram’ın cenaze törenine katılan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra memleketi Manisa’nın Kula İlçesini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’nu, ilçe girişinde Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,   AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok,  Manisa ve Kula Gençlik ve Spor  yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı. Kula’daki faaliyetler ve projeler hakkında bilgi alan Bakan Kasapoğlu, daha sonra Kulalı gençlerle bir araya geldi. Bakanlık tarafından hayata geçirilen "Değerli Zamanlar" projesine katılan gençler, Bakan Kasapoğlu’na küçük bir müzik gösterisi sundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını anlatan Kasapoğlu, "Gençlerimizi geleceğe hazırlamak bizim birinci vazifemiz. Bunun için de onların mutluluğu, huzuru, güven duygusu bizim için her şeyden önemlidir. Bu anlamda ülkemizin her çocuğunu, her gencini kendi evladımız olarak görüyor, imkan ve kaynaklarımızı gençlerin yararlanacağı şekilde kullanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Kula’da yapımı süren spor tesislerinden Kula Spor Komleksi ve Kula Gençlik Merkezi’nin kısa bir sürede gençlerin hizmetine gireceğinin müjdesini veren Bakan Kasapoğlu, gençlere kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.