Bakan Kasapoğlu: Spor, bir kültür olarak güçlenmeli

Bakan Kasapoğlu: Spor, bir kültür olarak güçlenmeli

Bakan Kasapoğlu, halkın spora erişiminin önemine dikkat çekerek, “Sporun bir kültür olarak güçlenmesi bakanlık olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir” dedi.

Zonguldak'ta bir spor tesisi açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bugün Çaydeğirmeni’nde başta gençlerimiz, çocuklarımız olmak üzere tüm halkımıza hitap edecek bir tesisi sizlerle birlikte hizmete alıyoruz. Halkımızın spora erişimi, sporun bir kültür olarak güçlenmesi bakanlık olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir.

mehmet-muharrem-kasapoglu-1579977-2-001.jpg

Birbirinden değerli gençlerimizin spora yönlenerek onlara bu anlamdaki yeteneklerinin desteklenmesi yine bizim vazifemiz. Bu noktada belediyelerimiz bizim önemli paydaşlarımızdan. Bu anlamdaki çalışma odaklarımızdan bir tanesi. Bu vesile ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu tesisler inanıyorum ki gece gündüz halkımıza hizmet edecektir. Öğrenci arkadaşlarımın heyecanı, mutluluğu bize ayrı güç katıyor. Bu tesisin tüm halkımıza güç katacaktır” diye konuştu..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.