Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı açıklaması

Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir'de basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Gençlik Merkezinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Enes Efendioğlu ve AK Parti İzmir İl Bakan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu üyesi Dilaver Kişili de yer aldı.

whatsapp-image-2023-04-25-at-11-09-27.jpeg

İzmir'in önemli tartışma konularından olan Karşıyaka Stadına değinen Kasapoğlu, "3 yıldır bir şey yapılmadı. 40'dan fazla stat yaptık, gerekirse yenilerini de yaparız. Ancak birilerini bu noktada engel olmaktan ve bu süreçleri birer istismar aracı olarak görmekten vazgeçmek gerekiyor. Biz bir eser üretiyoruz. Yapmaktan hiçbir zaman kaçmayız. Bir İleri bir adım atıyorsa biz 10 adım atarız yeter ki gölge etmesinler" dedi.

whatsapp-image-2023-04-25-at-11-09-28-1.jpeg

Bakan Kasapoğlu öte yandan, Türkiye'nin spor konusunda yakaladığı ivmeye de değindi. Kasapoğlu şunları aktardı; "Spor konusunda ciddi ivme yakalandığının altını çizerek, “Spor ve spordaki başarılar. Gün geçmiyor ki sporda bir başarı yaşamayalım. Jimnastik… İzmir, bu branşta Türkiye’ye en çok katkı sağlayan branş. Geçtiğimiz günlerde Jimnastik Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yaptık ve erkek jimnastikte Avrupa ikincisi madalyamız oldu. Kız sporcularımız finallerde boy gösterdiler. Halter… Spor tarihimizin en büyük başarılarından birine imza attığımız branşlardan biri. Halterde bir düşme trendi vardı ama oradaki gerekli çalışmalarla bunun meyvelerini de almaya başladık. Kadınlar basketbolu. Euro Lig’de finali oynamadık. Finaldeki 2 takım da Türk takımıydı. Voleybol, özellikle kadın voleyboldaki performans ortada. Bunlar sıradanlaşıyor ama yakın bir geç mite bunların hayal dahi edilemeyeceğini biliyoruz. Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 380 gümüş, 320 bronz madalya kazandılar. 2022 yılında ise sporcularımız 50 branşta toplamda 6 bin127 madalya kazandı. Gelinen nokta ufkun potansiyelinin ne kadar güçlü olduğunu bize gösteriyor” diye konuştu."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.