Bakan Kurum, Kula’ya Hizmet Müjdesi Verdi

Bakan Kurum, Kula’ya Hizmet Müjdesi Verdi

Bakan Kurum, Manisa ziyaretinde Kula’ya yapılacak yatırımlara ve Kula Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu greyder, dozer gibi iş makinesi desteği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Manisa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti. Bakan Kurum, Valilik binası önünde Vali Ahmet Deniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa milletvekilleri Mehmet Ali Özkan, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un da aralarında bulunduğu ilçe belediye başkanları, tarafından karşılandı.

 

Valilik binasında Manisa protokolü ile toplantı gerçekleştiren Bakan Kurum, Manisa’ya yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Kurum, Kula İlçesine yapılacak yatırım ve hizmet desteğin e değinerek şu ifadeleri kullandı “Kula’da bulunan Tekstil Fabrikası büyümesi için Belediyemize destek sağlıyoruz. Yine Kula’da hem araç gereç noktasında vatandaşlarımızın yol ve ulaşım konusunda daha iyi hizmet alabilmeleri anlamında greyder, dozer gibi iş makinelerinde hem kredi hem hibe desteği vermek suretiyle vatandaşlarımıza hizmet kalitesini arttırma yönünde araç gereç desteğini de yapıyor olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.