Bakan Kurum: Millet iradesini konuşacak en son kişisin

Bakan Kurum: Millet iradesini konuşacak en son kişisin

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i "Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel. Millete parmak sallamayı bırakın" sözleri ile eleştirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel’in dün CHP İzmir İl binasında yaptığı basın toplantısında kendisine yönelik eleştirilerine sosyal medyadan cevap verdi. Kurum cevabında “Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin, 25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir’in sorunlarını çözün” ifadelerini kullandı.

thumbs-b-c-a6d263d19ac66a7d5181072286204bea.jpg

ÖZEL NE DEMİŞTİ?

Murat Kurum, katıldığı bir TV programında "İzmir, işgal altında" yorumu yapması üzerine CHP Mania Milletvekili Özel "İzmir'de büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yönetimdeyiz. En aşağısında yüzde 60, 70, 80 oy aldığımız ilçeleri yönetiyoruz. İzmir'de her 5 kişiden 3'ü İzmir'i sen yönet demiş; sen işgal altında diyorsun. Recep Tayyip Erdoğan yüzde 22 oyla İstanbul'u yönetmiş. O zaman işgal denmemiş de şimdi deniyor? Nerede kaldı milli irade? Seçmenlerimiz görsün Murat Kurum böyle bir adam. Demokrasi, oy kendilerine verilirse demokrasi; ama öbür türlü hadsiz bir şekilde İzmirli seçmenin tercihini aşağılıyor. Sen kimsin atanmış? Bahsettiklerinin hepsi analarının ak sütü gibi helalle seçilmiş, sense Tayyip Erdoğan'ın atanmışısın. İzmir'in iradesine bu lafı söyleme. İzmirliler senin alnını karışlayacak zaten. Cesaretin varsa İzmir'de seçime gir" açıklamasını yapmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.