Bakan Özçınar'dan kazada ölenler için başsağlığı mesajı!

Bakan Özçınar'dan kazada ölenler için başsağlığı mesajı!

Başkan Özçınar, Hakkari Yüksekova'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Medya Ege- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde içerisinde öğretmenlerin, Milli Eğitim personellerinin ve vatandaşların bulunduğu araç kaza yaptı.  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, "Vefat eden öğretmenlerimize, personelllerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Başkan Özçınar, "Hakkari/Yüksekova’da pikniğe giden içinde öğretmenlerimiz, Milli Eğitim personellerimiz ve vatandaşlarımızın  bulunduğu minibüsün kaza yapması sonucu vefat eden öğretmenlerimize, personelllerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Olay
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı yakınlarında meydana geldi. İçinde 6 kişinin bulunduğu sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen çift kabinli aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer ise kazayı doğrulayarak, hayatını kaybedenlerin bir kısmının milli eğitim çalışanı olduklarını ifade ettiler. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.