Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı

Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'nde konuştu. 

İçişleri Bakanı Soylu, yurt içindeki terörist sayısının 340'ın altına düştüğünü bildirdi. Bakan Soylu ayrıca, ''Önümüzdeki yıl terörle mücadelede ulaşacağımızı nokta son darbeyi vurmak olmalıdır.'' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Son 4 yılda Emniyet ve Jandarmamızın ikna yöntemiyle ulaştığı sayı 824 kişidir. Kendiliğinden teslim olanlar ile birlikte bu sayı bin 842 kişi olmuştur. 

Yurt içi terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür. Bu kış sahadan hiç çıkmayacağız. Yurt içinde PKK'nın defteri, önümüzdeki yıl bu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır.

Önümüzdeki yıl terörle mücadelede ulaşacağımızı nokta son darbeyi vurmak olmalıdır. Bu hainlerin ipini inşallah 2012 yılı içinde çekmiş olacağız. Örgütün kış üslenmesini önlemek önümüzdeki günlerin ilk hedefidir.

Allah nasip ederse 2022 yılında şu tarihlere geldiğimizde terör örgütünün Türkiye'de kalan fertlerini teslim olduğunu teslim olmayanların ya kaçtığını ya da etkisiz hale geldiğini göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.