Bakanlıklara Kritik Atamalar Resmi Gazete'de Yayınlandı

Bakanlıklara Kritik Atamalar Resmi Gazete'de Yayınlandı

Belli başlı bakanlıklara yapılan atamalar Resmi Gazete'de yer aldı

Kritik olarak değerlendirilen görevlere yapılan atamaların Resmi Gazete'de yer almasıyla beraber atamalar kesinleşti. Resmi Gazete'de yer alan atamalarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na yapılan atamaların Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla beraber resmi olarak gerçekleşmiş oldu.

Kararla beraber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirleri Nuraydın Arikan ve Feride Yazır başka görevlere atanabilmeleri amacıyla görevlerinden alındı.


Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinden yine başka görevlere atanması amacıyla görevden alınan il müdürleri yine şu şekilde: Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınan il yöneticileri ise şu şekilde: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinden başka yere atanmak üzere görevden alınan isim: Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde başka bir göreve atanması amacıyla görevden alınan isimler: Elektrik Üretim AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, Türkiye Petrolleri AO Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Selami İncedalcı, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Asım Kafkas.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan başka bir göreve atanması için görevden alınanlar: Aydın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal, Iğdır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Eraslan.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.