Bakanlıktan gençlere ücretsiz Müzekart

Bakanlıktan gençlere ücretsiz Müzekart

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısında 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz ‘Müzekart GNS’ dağıtacaklarını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısında konuşan Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 18-25 yaş aralığındaki gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri "Müzekart GNS" vereceklerini söyledi.

Kartların "gencnesever.com" internet sitesinden alınabileceğini dile getiren Kasapoğlu, "Yaz dönemi için yurtlarımızı ücretsiz olarak açtık, şimdi de müzeleri ücretsiz hale getiriyoruz. 18-25 yaş aralığındaki tüm gençlere, müze ve ören yerlerine tamamen ücretsiz girebilecekleri bir Müzekart GNS hediye ediyoruz. Gençler yola çıkacak, konaklamalarını 81 ilimizdeki yurtlarda yapacaklar ve bu seyahatlerinde bakanlığımızın misafiri olarak, Galata Kulesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Resim Heykel müzesi, Pamukkale Travertenleri, Zeugma Müzesi gibi 300'den fazla müzeyi ziyaret edecekler" ifadelerini kullandı.

372223-814x458.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.